Angry Birds 2 Najava

Prvi pravi nastavak vrlo popularne igre za mobilne uređaje Angry Birds bi trebao izaći 30. srpnja, najavio je Rovio putem teasera objavljenog na YouTubeu.

Originalni Angry Birds je izašao sada već davne 2009, godine i u proteklih šest godina je izašlo nekoliko različitih igara i verzija (Star Wars) pa čak i jedna kompilacija Angry Birdsa, no ovo je prvi pravi nastavak originala. Neki od ovih naslova su osim na mobilne uređaje bili dostupni i na PC računalima.

Unatoč početnoj popularnosti i tomu što je igra preuzeta preko tri milijarde puta u 2013. godine profil Rovia je prepolovljen, jer izgleda da su se mnogi zasitili Angry Birdsa. Dakle, ulog za tvrtku je velik jer ako ovaj nastavak propadne, to bi mogao značiti i kraj za Rovio.

Prema nekim informacijama Angry Birds Under Pigstruction nastavak koji je predstavljen prije dva mjeseca je u biti  beta verzija nadolazećeg naslova.

 

Na službenom blogu nije objavljeno previše informacija o Angry Birds 2, već da se radi o „majci svih nastavka“. Pokrenuta je i stranica s odbrojavanjem do lansiranja igre putem koje se možete prijaviti i dobiti obavijest jednom kada igra bude raspoloživa za vašu platformu.

U ovom trenutku još nema informacija hoće li ovaj nastavak biti besplatan ili ne.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here