Jelly Android telefon

Prije dolaska pametnih telefona stvar prestiža je bila imati mobitel što manjih dimenzija. Smarfoni su to promijenili i sada je poželjno imati mobitel veće dijagonalne zaslona. Međutim, ekipa iz Unihertza smatra da je vrijeme da se i to promjeni pa će svijetu ponuditi najmanji 4G pametni telefon pod nazivom Jelly.

Jelly će biti dostupan u dvije verzije – standardnoj i Pro. U standardnom izdanju telefon će biti opremljen s 1.1 Ghz procesorom, 1 GB RAM-a, 8 GB interne memorije, 2.45” TFT LCD ekranom rezolucije 240×432 px.

Jelly Pro će imati specifikacije iste kao i standardni model, ali će imati 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije.

Zajedničko za obje verzije je 2MP kamera na prednjici, 8MP na stražnjoj strani, podrška za microSD kartice, dual SIM, 4G LTE i baterija kapaciteta 950 mAh koja će izdržati do 3 dana korištenja.

Najbolje u cijeloj ovoj priči je što najmanji 4G telefon dolazi s novim Android 7.0 Nougat operativnim sustavom i podrškom za Google Play, što znači da ćete moći instalirati bilo koju Android aplikaciju.

Telefon će dolaziti u tri boje bijeloj (Pearl White), plavoj (Sky Blue) i crnoj (Space Black). Jelly je širok samo 4.31 cm i visok 9.1 cm tako da će stati bez problema u bilo koji džep, dok ćete ga u torbi možda i zagubiti.

Bijeli, plavi i crni Jelly

Na Kickstarteru je projekt višestruko premašio iznos potreban za realizaciju i prvi vlasnici bi svoj primjerak trebali dobiti u kolovozu.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here