Activision Blizzard  je BlizzCon 2014 konferenciji najavio izlazak dva nova naslova. Prvi od njih je treći po redu nastavak StarCrafta II pod nazivom Legacy of the Void, a drugi naslov je FPS Overwatch.

Nova ekspanzija za Starcraft II nastavlja tamo gdje je završila priča prethodnog dijela Heart of the Swarm, a u ovom dijelu priča igre bi trebala dobiti svoj završetak.

Protosove legende Artanis i  Zeratul će pokušati ujediniti svoju rasu u međugalaktičkoj borbi za opstanak protiv drevnog zla koje prijeti svemiru“ – tim riječima su opisali ljudi iz Blizzarda sinopsis ove igre.

Kao dodatak priči, Blizzard je odlučio uvesti novi multiplayer mod pod nazivom Archon u kojem igrači igraju 2 na 2, a svaki par kontrolira bazu i jedinice. Osim ovoga, novina je i Allied Commanders kooperativni mod u kojem igrači imaju ulogu zapovjednika koji prolazi razna scenarija. Svaki zapovjednik ima nekoliko obilježja s kojima može unaprijediti svoju vojsku.

Legacy of the Void je još uvjek u razvoju za Windows PC i Mac platformu i trenutno nije poznat datum izlaska ovog nastavka StarCrafta II. Inače, svi ljubitelji ovog serijala, kao i oni koji to žele poslati mogu posjetiti battle.net stranicu kako bi se prijavili u beta program kao testeri.

U nastavku pogledajte nekoliko trailera:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here