Kamere na Samsung Galaxy Xcover 4

U travnju bi na europska tržišta trebao stići Samsung Galaxy Xcover 4 pametni telefon s gumiranim kućištem.

Kao i prethodni smartfoni iz ove serije i novi Xcover 4 je vodonepropustan i dolazi s IP68 certifikatom,  komatibilan je s MIL-STD 810G standardom. Prema ovome ciljani kupci su oni koji trebaju izdržljiviji telefon koji bi trebao izdržati padove, ekstremne temperature,  uranjanje u vodu kao i korištenje dodirnog zaslona u rukavicama.

Za razliku od većine modernih pametnih telefona, Xcover 4 ima fizičke lako opipljive tipke koje bi također trebale pomoći prilikom korištenja u ekstremnijim uvjetima. Tvrtka je na svojim stranicama objavila i cijenu koja bi trebala biti 259 €, dakle znatno jeftinija nego kod konkurentnog CAT S60.

Samsung Galaxy Xcover 4 je baziran na Samsungovom vlastitom Exynos 7 Quad 7570 čipu i ima 2 GB radne memorije. 4.99“ ekran ima 1280 X 720 px HD rezoluciju, a za potrebe snimanja fotografija i videa tu su 13 MP kamera odzada i 5 MP s prednje strane. Samsung hvali svoju kameru i ističe da otvor blende na glavnoj kameri je F1.9.

Interna memorija ima 16 GB i proširiva je putem microSD kartica, baterija ima kapacitet 2800 mAh i dolazi s 4G LTE, WiFi, Bluetooth, GPS, micro-USB konekcijama. Dobro je što je Galaxy Xcover 4 opremljen i trenutno aktualnom verzijom Androida 7.0 Nougat.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here