Samsung Galaxy round - svi kutevi

Nedugo nakon što su procurile prve slike Samsungovog zakrivljenog mobitela Galaxy Round, južnokorejska tvrtka je i službeno predstavila ovaj uređaj.

Galaxy Round – Značajke

Galaxy Round je opremljen s 5.7 inčnim konkavnim zaslonom, kakav se može naći i na Galaxy Noteu 3, s razlikom što taj uređaj ima flat zaslon.

Ovakav dizajn olakšava provjeru obavijesti dok je telefon naslonjen na stol. Iz Samsunga su to nazvali roll efektom, a kako to u praksi funkcionira može se vidjeti na ovom videu.

Tehničke specifikacije

Super Flexible AMOLED zaslon ima rezoluciju 1920 x 1080 px, a ostale specifikacije su vrlo slične novoj generaciji Galaxy Notea s izuzetkom S-pen olovke koje nije podržana na ovom uređaju. Dakle, ispod haube se nalazi četverojezgreni Qualcomm Snapdragon 800 na 2.3 GHz, 3 GB radne memorije, micro SD utor. Glaxy Round ima dvije kamere – glavnu 13 MP kameru s stražnje strane i prednju kameru od 2 MP.
Dimenzije su 151.1 x 79.6 x 7.9 mm, a težina 154 g. Dodajmo još da baterija ima kapacitet od 2 800 mAh.

Galaxy Round bi od danas trebao krenuti u prodaju na južnokorejskom tržištu, a dolazak na ostala svjetska tržišta za sada nije najavljen.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here