Samsung Galaxy Note Edge bijeli

Nova generacijama Samsung Galaxy Notea trebala krenuti u prodaju idućeg mjeseca i to u rekordnih 140 država. Galaxy Note Edge, phablet koji je predstavljen istovremeno kad i Samsung Galaxy Note 4, prema novim informacijama neće biti dostupan svima.

Predsjednik Samsung Electronicsa, D J Lee je izjavio kako tvrtka ne planira masovnu proizvodnju Galaxy Edgea, već će uređaj biti dostupan u limitiranim serijama i to samo na određenim tržištima. Na kojim točno tržištima bi se Galaxy Edge trebao pojaviti trenutno nije poznato.

Prema informacijama koje donosi blog Clove, Edge najvjerojatnije neće se moći kupiti u većini europskih država, barem ne u skoroj budućnosti. Ova vijest i ne čudi s obzirom da prvi Samsungov uređaj s zakrivljenim zaslonom, Galaxy Round nikada nije „izašao“ iz Južne Koreje.

Iako Samsung još uvijek nije službeno dao informacije o cijenama, u Njemačkoj cijena u pred narudžbi iznosi 999 €, dakle oko 30 % više nego Galaxy Note 4. Navedena cijena se odnosi na otključane uređaje.

Specifikacije Galaxy Note Edgea su vrlo slične Galaxy Noteu 4, pa je tako uređaj opremljen s 5.6 inčnim QuadHD zaslonom s zakrivljenim desnim rubom, Quad-core  Qualcomm Snapdragon 805 procesorom na 2.7 GHz, 3 GB RAMa, 32 ili 64 GB interne memorije,  16 MP glavnom kamerom, 3.7 MP prednjom kamerom, S Pen Stylus olovkom, baterijom kapaciteta 3000 mAh i senzorom otiska prsta.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here