Samsung Galaxy Note 5 Winter Edition

Ovog Božića Samsung će kupcima u Južnoj Koreji ponuditi novu verziju Samsung Galaxy Note 5 phableta s oznakom Winter Edition. Glavna i jedina razlika o odnosu na originalni Galaxy Note 5 je što ovaj model dolazi s 128 GB interne memorije, a prodavati će se po cijeni od oko 850 US $, odnosno 740 €.

Još prije službenog predstavljanja Galaxy Notea 5, bilo je govora kako će osim verzije s 32 GB odnosno verzije s 64 GB prostora za pohranu izaći i verzija s 128 GB, no do sada su kupcima bili dostupni modeli s 32/64 GB. Nova verzija će se prodavati u srebrnoj i zlatnoj varijanti.

S obzirom da ovogodišnji Samsungovi flagship uređaji Galaxy S6, S6 edge i Note 5 nemaju podršku za SD kartice, ovakav model s više interne memorije bi mogao biti zanimljiv kupcima.

Kupci u Europi najvjerojatnije neće biti u mogućnosti da nabave ovaj phablet, s obzirom da je Samsung odlučio za europsko tržište ponuditi Galaxy S6 edge+ model kao zamjenu. Prije par dana izašla informacija kako Note 5 će ipak stići i Europu, no Samsung to nije službeno potvrdio.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here