Samsung Galaxy S7 zlatni

Samsung Galaxy C5 je i službeno predstavljen, a radi se atraktivnom pametnom telefonu smještenim u metalno kućište debljine od samo 6.7 mm.

Kao što je najavljeno Galaxy C5 je baziran na Qualcomm Snapdragon 617 chipsetu, kakvog imamo i na od nedavno dostupnom HTC One A9.

5.2 inčni Super AMOLED zaslon ima razlučivost od 1080 x 1920 px (424 ppi), a sličnost s Galaxy S7 / S7 edge smartfonom je senzor otiska prsta na tipki home koja je smještena ispod zaslona uređaja.

Galaxy C5 ima nešto bolje kamere od ovogodišnjeg Galaxy A5 – 16MP s  f/1.9 otvorom blende otraga i 8MP s istim otvorom blende s prednje strane. Neizmjenjiva baterija ima kapacitet od 2600 mAh.

Ostale značajke Galaxyja C5 uključuju Android 6.0 Marshmallow OS, dual-SIM podršku, microSD utor, 32 i 64 GB ROM memorije, 4 GB radne memorije,  Adreno 405 grafiku i podršku za sve moderne konekcije.

Prvo tržište gdje će telefon biti dostupan je kinesko, gdje su danas krenule i prednardžbe. Inače cijena slabijeg verzije s 32 GB interne memorije je 330 €, a trenutno nije poznato hoće li Galaxy C5 biti dostupan i izvan te države. Kupci mogu odabrati između zlatnog, ružičasto zlatnog, srebrnog i tamno sivog modela.

Izgled telefona

Još dodajmo da bi osim ovog modela, uskoro trebao biti predstavljen i model Galaxy C7 o kojemu ćemo objaviti više informacija čim budu dostupne.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here