Galaxy pametni telefoni iz serije A

Samsung će uskoro izbaciti novu Galaxy C seriju pametnih telefona, a prema glasinama koje ovih dana dolaze iz Kine prvi telefoni u toj seriji bi trebali biti Galaxy C5 i C7.

Prve informacije otkrivaju metalno kućište kakvog imaju modeli iz Galaxy A serije, kao i noviji modeli iz Galaxy J serije. Geekbench test je otkrio kako model pod oznakom (SM-C500) za kojeg se vjeruje da će se zvati upravo Samsung Galaxy C5 dolazi s solidnim hardverom.

Prema njihovim tvrdnjama, uređaj dolazi  s octa-core Snapdragon 617 SoC sazdanim od osam štedljivih   Cortex-A53 jezgri i Adreno 405 grafikom. Galaxy C5 ima ček 4GB radne memorije, spomenut je i  Android 6.0.1 Marshmallow.

Očekuje se da bi cijena mogla biti između Galaxy A5 (2016) i Galaxy S7 modela, s obzirom da su ipak skuplje komponente potrebne za njegovu izradu. Očekuje se da bi nova Galaxy C serija pametnih telefona trebala službeno biti predstavljena u Kini tijekom slijedećeg mjeseca, no u ovom trenutku nema informacija kada će i hoće li ti telefoni biti dostupni u ostalim svjetskim regijama.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here