Samsung Galaxy A7

Samsung je predstavio novu prinovu u A seriji pametnih telefona, a radi se o modelu Samsung Galaxy A7. Kao i Galaxy Alpha, i ovaj model će imati metalno kućište, za razliku od ostalih uređaja iz Galaxy serije smartphonea.

Samsung Galaxy A7 je najjači model u seriji, a osim njega tu su modeli i A3 i A5. Dijagonala zaslona je 5.5 inča, a radi se o Super AMOLED zaslonu HD rezolucije.

Galaxy A7 specifikacije

Uređaj će dolaziti u dvije verizije – single SIM i dual SIM. Single SIM verzija će imati 32-bit Exynos 5430 chipset, dok će dual SIM verzija imati 64-bitni Snapdragon 615 chipset. Ostale tehničke specifikacije su iste – 2 GB radne memorije, 13 MP glavna kamera, 5 MP prednja kamera, baterija kapaciteta2600 mAh.

Detaljnije specifikacije možete vidjeti u priloženoj grafici.

Samsung Galaxy A7 specifikacije

Što se tiče operativnog sustava, A7 će imati stariji Android 4.4 KitKat OS, no ubrzo nakon izlaska bi trebao stići i Android 5 Lollipop.

Cijena i datum dolaska

Tvrtka je već objavila i cijenu Galaxyja A7, pa će budući vlasnici morati izdvojiti 509 € za ovaj uređaj. Iako službeni datum dolaska još nije potvrđen, A7 bi trebao doći na svjetska tržišta već u ovom kvartalu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here