Huawei Mate 20 ekran s zelenim odsjajem

Sredinom prošlog mjeseca predstavljena je nova Huawei Mate 20 serija. Ovih dana prvi uređaji su isporučeni kupcima i prema njihovim dojavama izgleda da Mate 20 Pro ima problema s ekranom.

Kako telefon dolazi s zakrivljenim zaslonom, boje oko ruba zaslona se ne prikazuju kako bi trebale već imaju zeleni odsjaj što je posebno vidljivo kada je svjetlina AMOLED ekrana na minimumu.

Ukoliko ste vlasnik navedenog uređaja, kako bi isprobali da li i vaš telefon ima navedeni problem s ekranom najbolje je postaviti neku svjetliju pozadinu i smanjiti osvjetljenje na minimum.

Tvrtka je već izdala priopćenje u kojem se navodi da Mate 20 Pro koristi vodeći fleksibilan OLED zaslon s zakrivljenim rubovima, za bolje vizualno iskustvo i bolju ergonomiju. Moguće je da korisnici primijete manju diskoloraciju iz određenih kutova gledanja. Ukoliko ovaj problem utječe na normalnu upotrebu telefona isti možete odnijeti u ovlašteni servis na provjeru.

Iako Huawei tvrdi da se radi o vodećem ekranu u smartfon industriji, izgleda da su ovi paneli daleko od zakrivljenih ekrana koje koristi Samsung u svojoj Galaxy S i Note seriji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here