Mortal Kombat X Android Screenshot 4

Mortal Kombat X je deseta po redu igra u Mortal Kombat seriji. Za razvoj igre je zadužen NetherRealm Studios u suradnji s  High Voltage Softwareom. Igra je dostupna za Microsoft Windows, PlayStation 4 i Xbox One, a mi smo je isprobali mobilnu verziju za Android.

Sama instalacija zauzima oko 1.15 GB prostora na vašem mobilnim uređaju i optimizirana je za uređaje koji barem 1 GB radne memorije.

Battle mod je osnovni način igre gdje se borite u timovima 3 na 3 u turniru. Za vrijeme borbe u gornjem lijevom uglu se nalazi ikona svakog od likova u vašem timu i tijekom igre možete se prebacivati između likova kako bi ih odmorili. Kako turnir napreduje igra postaje sve teža i teža, a nakon svake uspješne borbe dobivate razne nagrade.  Kao pomoć u svakoj borbi možete odabrati saveznika (Ally) kojeg možete aktivirati samo jednom.

Mortal Kombat X za Android sadrži već dobro znane likove iz ovog serijala poput Scorpiona, Johnny Cagea, Sub-Zeroa, Sonye i Kitane, kao i neke nove likove poput Kotal Khana i Kung Jina. Kako borba izgleda možete vidjeti u priloženom videu.

Naravno na kraju borbe tu su i dobro znani Fatality potezi za dovršavanje svog protivnika. Kada se usvršite u Battle modu, svoje vještine možete isprobati i u Faction Wars modu koji vam omogućava on-line borbe s ostalim igračima ove igre.

Programeri napominju da zbog izraženog nasilja Mortal Kombat X se ne preporučuje mlađima od 17 godina, a Android verziju igre možete preuzeti s Google Play trgovine.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here