Lenovo Vibe S1 ružičasti model

Lenovo Vibe S1 je novi Android telefon u mid-range klasi bi uskoro trebao krenuti u prodaju. Uređaj je nedavno dobio certifikat od strane kineske regulatorne agencije TENAA, te se očekuje skoro službeno predstavljanje.

Prema informacijama objavljenim na TENAA  stranicama Lenovo Vibe S1 ima 5 inčni zaslon 1080p rezolucije. Poznato je da se unutra kućišta nalazi 1.7GHz Octa-Core procesor i najvjerojatnije Snapdragon 615 chipset, iako navedeni Snapdragon nije potvrđen.

Lenovo Vibe S1  ružičasti model

Ostale specifikacije uključuju 2 GB radne memorije, 16 GB interne memorije za pohranu podataka, podršku za microSD kartice, 13 MP stražnju kameru, 5 MP prednju kameru za snimanje selfija i video pozive.

Dimenzije Lenovo Vibe S1 su 143 x 70.8 x 7.85 mm, težina je 130g, a baterija ima kapacitet od 2420mAh.

Uređaj nudi i podršku za LTE 4G mreže, dual SIM podršku, a dolazi s Android 5.0 Lollipop sustavom. Budući kupci će moći izabrati između pet boja – crna, bijela, ružičasta, svijetlo plava i ljubičasta.

Što se tiče dizajna, Vibe S1 za razliku od modela Vibe X2 i Z2,  ima mnogo zaobljenije rubove i podsjeća da iPhone 6. Informacije o cijenama i raspoloživosti po pojedinim svijetskim regijama bi uskoro trebale biti poznate.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here