iOS 7.1

Apple je danas vlasnicima iPhone, iPad i iPod touch uređaja poslao nadogradnju iOS operativnog sustava na najnoviju verziju – 7.1.
iOS 7.1 se šalje putem over-the-air (OTA) metode, a novina u ovoj verziji je podrška za CarPlay, novog sustava za informiranje i zabavu za Ferrari, Mercedes-Benz i Volvo vozila.

Izašao iOS 7.1 – Što je novo?

Osim CarPlay sustava, unaprijeđene su još neke značajke iOS-a, a glasovni sustav za upravljanje dobio je nove jezike. Unaprijeđena je i aplikacija kalendara u koju su dodani blagdani za države diljem svijeta. U Accessibility opcijama dodane je podrška za bold fontove, nove opcije prikaza boja i oblika gumbova.

Za vlasnike iPhone 5S pametnih telefona, aplikacija kamere omogućava automatsko uključivanje HDR-a, kao i mogućnost brisanja FaceTime notifikacija ukoliko su već pregledane ne nekom drugom uređaju.
iTunes Radio je također doživio manje promjene, pa je sad uvedena mogućnost pretraživanja i slaganja izvođača ili audio zapisa u favorite.

iOS 7.1 bi, prema riječima ljudi iz Applea, trebao popraviti i neke bugove iz prethodne verzije, kao što je rušenje home screena, a unaprijeđen je software za Touch ID prepoznavanje otiska prsta. Vlasnici iPhone 4 bi također trebali dobiti bolje performanse na svojim uređajima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here