Koncept iPhone 6

Prema najnovijim informacijama proizvodnja 4.7 inčnog iPhonea 6 bi trebala startati u iduća dva tjedna, odnosno do kraja ovog mjeseca, dok bi u prodaju trebao doći u rujnu.

Za proizvodnju i ovogodišnjeg modela zadužen je opet Foxconn, a isti proizvođač će proizvoditi i veću 5.5“ phablet verziju iPhonea 6, stoji u navodima Reutersa.

U članku se također navodi kako Foxconn će zaposliti ukupno oko 100 000 ljudi kako bi mogao na vrijeme isporučiti nove iPhonove.

Prema još nepotvrđenim informacijama iPhone 6 bi trebao biti predstavljen 6. rujna, tako da i nije čudno da bi proizvodnja trebala uskoro krenuti.

Nova generacija Appleovog pametnog telefona trebala bi imati dual-core 2 Ghz procesor i 13 MP kameru, do 128 GB prostora za pohranu podataka, a dolaziti će s novim iOS 8 operativnim sustavom. Od ostalih značajki najavljena je NFC tehnologija za plaćanje putem mobitela, kao i bežično punjenje uređaje putem indukcije.

Analitičari tvrde kako bi cijena mogla biti za oko 100 US $ skuplja u odnosu na iPhone 5S, s obzirom na veće troškove proizvodnje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here