TalkBand B3

U Londonu je jučer Huawei održao event na kojem su predstavljeni novi P9 i P9 Plus telefoni, kao i treća generacija pametne narukvice TalkBand B3.

TalkBand B3 je nosivi uređaj koji spaja fitness tracker i Bluetooth slušalicu, a prodavati će se u tri varijante – Classic, Elite i Active. Razlika između ovih varijanti TalkBanda je u remenu, pa Classic dolazi s kožnim remenom, Elite s aluminijskim remenom dok Active je namijenjena sportskim tipovima.

TalkBand B3 Elite će dolazi u Titanium sivoj boji i prodavati će se po cijeni od 249 €, Classic dolazi u bež ili smeđoj boji i prodavati će po cijeni od 199 €, dok će Active varijantu trebati izdvojiti 169 €.

Osim razlike u remenu, po dizajnu i  karakteristikama sve tri varijante su iste. Sve dolaze s 0.7 inčnim Touch OLED zaslonom, rezolucije 128 x 80 px presvučenim s Corning Gorilla Glass zaštitom. IP57 certifikat jamči vodonepropusnost i otpornost na prašinu, a baterija kapaciteta 91mAh bi trebala izdržati do 6 sati razgovora ili do četiri dana normalne upotrebe. Uređaj je napravljen od vrhunskih materijala kao što je nehrđajući čelik.

Talkband varijante

Putem ugrađenog senzora TalkBand B3 može prepoznati kojom se aktivnosti bavite – hodanjem, trčanjem ili penjanjem i može pratiti prijeđenu udaljenosti ili broj potrošenih kalorija. Osim navedenog, TalkBand može poslužiti za primanje odnosno odbijanje dolaznih poziva, biranja zadnjeg biranog broja ili često zvanih kontakta, paljenja i gašenja zaslona na mobitelu, vraćanja na početni zaslon i gašenje alarma.

Narukvica se može upariti s svim Android 4.3 i novijim, odnosno iOS 7.0 i novijim uređajima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here