GTA: Liberty City Stories

Rockstar je upravo izdao novu igru iOS pametne telefone i tablete, GTA: Liberty City Stories, a iako je igra u početku bila zamišljena kao ekskluziva za ovu platformu, uskoro bi trebala izaći i verzija za Android uređaje.

Inače, još 2005. ova igra je izašla za PlayStation Portable, GTA: Liberty City Stories je sada potpuno optimiziran za dodirne zaslone, tvrdi ekipa iz Rockstara. Također, dodana su i neka poboljšanja u vidu real-time osvjetljenja i sjena, a unaprijeđene su i teksture kako bi igra izgledala moderno.

Vlasnici novih iPhone 6s i iPhone 6s plus mogu koristiti i podršku za 3D touch tehnologiju, a programeri u omogućili i snimanje u cloudu tako da možete nastaviti igrati na nekom drugom uređaju tamo gdje se stali.

GTA: Liberty City Stories je fokusirana oko obitelji Leone, a glavni junak je Toni Cipriani koji se vraća u grad nakon što je neko vrijeme u bijegu zbog ubojstva. Toni ima zadatak vratiti gradsko podzemlje pod okrilje obitelji Leone, a na putu mu stoje organizirani kriminal, korumpirani političari, trgovina drogom i sindikati, dakle sve ono što prati i ostale igre iz GTA serijala.

iOS verziju možete kupiti u AppStoreu po cijeni od 6.99 US $, a za pretpostaviti je da će slična ili ista cijena biti i kod Android verzije. Podržani uređaji su iPhone 5, 6, 6s i njihove plus verzije, iPod touch šeste generacije, tableti iPad 4, iPad Air/Air 2, iPad Mini 2/3/4 i iPad Pro.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here