Samsung Galaxy S8 dex station

Za koji dan očekuje na službeno predstavljanje Samsung Galaxy S8 na Unpacked eventu u New Yorku i Londonu. Danas su otkriveni i još neki detalji o dodacima i cijenama tih dodataka za nove Samsungove perjanice.

DeX Station

Očekuje se da će svi dodaci biti kompatibilni i s Galaxy S8 i Galaxy S8+ telefonima. Najzanimljiviji dodatak je DeX Station pandan Microsoft Continuum-u. Ovaj gadget će omogućiti spajanje ekrana i tipkovnice na pametni telefon kako bi se on mogao koristiti kao klasično stolno računalo. Cijena ovog dodatka će biti oko 150 €.

Clear View Standing Cover

Osim Dex Satition, Galaxy S8 će se moći spremiti u lijepu prozirnu futrolu pod nazivom Clear View Standing Cover. Futrola je prvotno bila namijenjena Galaxy Note 7, no sada će biti dostupna i za ove telefone, a osim za zaštitu uređaja koristiti će se kao noćni stalak. Cijena futrole je 60-ak €.Futrole za Galaxy S8

Od ostalih dodataka za S8 tu je i  Alcantara zaštitna futrola napravljena od mekanih mikro vlakana. Ova futrola ima ugrađeni NFC čip i košta 45 €. Silikonske navlake će se cijeniti od 19 € do 29 € ovisno o modelu, dok će zaštitna folija za zaslon koštati 12 €.

Bežični punjač

I za kraj stiže i novi bežični punjač – nešto što svaki vlasnik Galaxy S modela mora imati. Cijena punjača je 79 €, dok će cijena punjača s  power bank (prijenosnom dodatnom baterijom) kapaciteta 5100 mAH koštati 69 €.

Samsung Galaxy S8 punjaći

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here