Cat S48c

Caterpillar je svjetski poznat po svojim građevinskim strojevima i opremom za zaštitu na radu. Mnogi već znaju na tvrtka izbacila i već nekoliko robusnih otpornih pametnih telefona među kojima je još uvijek vrlo popularan Cat S60 s termo vizijskom FLIR kamerom.

Nedavno je na tržište stigao još jedan njihov smartfon pod nazivom Cat S48c. I ovdje se radi o vodootpornom  gumom obloženom uređaju koji se može koristiti u težim uvjetima u kojima obični telefoni ne bi preživjeli svakodnevno izlaganje prašini, vodi i udarcima.

Cat S48c dolazi s nešto slabijim Qualcomm Snapdragon 630 čipom i 5“ zaslonom u Full HD rezoluciji. Većina korisnika ovih telefona iznimnu važnost daje autonomiji baterije s toga u telefonu se nalazi baterija od 4000 mAh.

Za razliku od ostalih Cat telefona koji su obično dolazili s još nekim atipičnim dodacima poput termo vizijske kamere ili laserskog mjerenja udaljenosti, S48c nema takve trikove. Jedini je “dodatak” programibilna tipka na lijevom bridu telefona.

No tu je 4GB radne memorije koja bi trebala omogućiti fluidan rad, 64 GB interne memorije, 13 MP glavna kamera i 5 MP selfie kamera.  Cat S48c dolazi s Android 8 Oreo OS-om, no najavljena je i nadogradnja na Andorid 9 Pie.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here