Battlefield 4 gameplay

Iz Electronic Artsa stigla je vijest kako će Battlefield 4 Open Beta startati u utorak, 1. listopada i to za PS3, Xbox 360 i naravno PC, dok bi završna verzija trebala izaći krajem idućeg mjeseca, točnije 29. listopada.

Beta verzija omogućava testiranje servera, testiranje administratorskog dijela i konfiguriranje multiplayer komponenti igre. Na ovaj način svi igrači Beta verzije pomažu da ne bi bilo problema pri lansiranju finalne verzije. Igrači imaju mogućnost i prijavljivanja bugova, ideja i iskustava direktno Electronic Artsu, stoji u priopćenju iz ove tvrtke.

U ovoj verziji svi zainteresirani će moći isprobati Conquest mod u igri na mapi Siege of Shanghai. Za sada nije poznato kada će biti pokrenuta i “Exclusive” Battlefield 4 Beta, koju će moći zaigrati svi oni koji su naručili Battlefield 4 Digital Deluxe Edition putem Origin.com stranice, Battlefield 3 premium članovi i registrirani vlasnici Medal of Honor Warfighter Limited Editiona ili Digital Deluxe Editiona.

Battlefield 4 na next-gen konzolama

EA će omogućiti vlasnicima Xbox 360 i PlayStation 3 da sve svoje podatke i statistike prenesu na nex-gen konzole Xbox One i PS4 kada stignu na tržište.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here