ASUS Zenfone 2 Deluxe Special Edition dizajn

ASUS ZenFone 2 je pametni telefon predstavljen ranije ove godine, a nudi solidne specifikacije po povoljnoj cijeni. Može se naručiti putem raznih Internet trgovina, a cijena mu je oko 2 900 kn.

Osim osnovne verzije, ASUS je predstavio i ZenFone 2 Deluxe Special Edition verziju s čak 256 GB prostora za pohranu podataka. Ostale specifikacije su iste kao i kod osnovne verzije. Uređaj je pogonjen s Intel Atom procesorom s četiri jezgre na 2.3 GHz, a tu je i 4 GB radne memorije. Osim 256 GB interne memorije,  ZenFone 2 Deluxe nudi podršku i za SD kartice, no teško da će dodatna memorija biti ikome potrebna. Tu su još i 13 MP glavna kamera, kao i 5 MP prednja „selfie“ kamera. Dijagonala zaslona je 5.5“ rezolucije 1920 x 1080 px.

Osim što Deluxe verzija ima veći kapacitet interne memorije, razliku je se i u dizajnu stražnjeg poklopca. Budući kupci će moći odabrati između stražnjeg poklopca s mrežastim uzorkom nalik onome na plastičnoj verziji LG G4 ili dizajnom tamnih karbonskih vlakana.

ASUS je najavio kako ZenFone 2 Deluxe Special Edition će biti dostupan u Brazilu idućeg mjeseca, a tvrtka nije navela hoće li biti dostupn i na ostalim svjetskim tržištima. Također točna cijena ove verzije nije specificirana.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here