Apple Watch Series 4 zlatni

Osim novih iPhonea, Apple je predstavio i četvrtu po redu generaciju svog pametnog sata Apple Watch.

Novi Apple Watch Series 4 sadržava dosadašnji kvadratni dizajn, ali je zaslon sada za 30% veći i mnogo zakrivljeniji u odnosu na prethodnu generaciju ovog pametnog sata. Zahvaljujući većem zaslonu korisničko sučelje je poboljšano, a ikone su vidljivije.

U ponudi će biti dvije inačice od 40 mm i 44 mm, a u satu se nalazi S4 čip s 64-bitnim dual-core procesorom koji je sada duplo brži uz isto trajanje baterije.

Apple Watch Series 4 je baziran na watchOS 5 operativnom sustavu i donosi nove komunikacijske značajke, zajedno s revolucionarnim zdravstvenim značajkama koje uključuju i novi brzinomjer i žiroskop koji mogu detektirati ukoliko osoba padne i sat će sam pozvati u pomoć. Rad srca prati elektrokardiogram (EKG) koji u paru s ECG aplikacijom će postati inteligentni čuvar vašeg zdravlja.

Prednja strana sata s zaslonom

Pozadina novog Apple Watcha je napravljena od tamne keramike i safirnog kristala koji omogućava da radio valovi mogu lako proći kroz prednju i stražnju stranu što omogućava bolji prijem mobilnih podataka.

U ponudi, osim po veličini, su i varijante s LTE i bez LTE konekcije. Cijena LTE varijante je 499 US $, dok je varijanta bez LTE konekcije 100 US $ jeftinija.

Osim standardne narukvice, Apple Watch Series 4 će dolaziti i s narukvicama od nehrđajućeg čelika, ali ta verzija će biti znatno skuplja – 799 US $.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here