Samsung Galaxy A3, A5 i A7 pametni telefoni

Iz Samsunga stiže dobra vijest za sve one koji posjeduju jedan od modela iz Galaxy A serije iz 2016 godine. Svi modeli bi trebali dobiti Android 7.0 Nougat nadogradnju, no još se ne zna točno kada, navodi Sammobile.

Kako su na u pravilu prvi na redu flagship telefoni Galaxy S7 i S7 edge, kao i stariji Galaxy Note 5, Galaxy S6 i Galaxy S6 edge +, a tek potom slijedi nadogradnja za Galaxy A telefone.

Lista uređaja koji bi trebali dobiti Nougat nadogradnju je dugačka i uključuje: Galaxy A3, Galaxy A5, Galaxy A7, Galaxy A8, Galaxy A9 and Galaxy A9 Pro.

Kako Samsung trenutno radi na novoj Galaxy A 2017 seriji telefona koja bi trebala izaći s prošlogodišnjim Android 6.0 operativnim sustavom, vjerojatno će vlasnici navedenih telefona trebati morati sačekati nekoliko mjeseci da Android 7.0 Nougat sleti na njihov uređaj. Očekuje se da bi svi navedeni modeli trebali dobiti nadogradnju do sredine 2017.

I dok je Nougat za Galaxy A 2016 seriju još u pripremi, već se nekoliko tjedana testira ova verzija operativnog sustava za Galaxy S7 i S7 edge koji će prvi dobiti navedenu nadogradnju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here