Samsung Galaxy S6 EDGE 2

Nakon osam mjeseci od izlaska Androida 5.0 Lollipop ova verzija operativnog sustava se nalazi na 12.4 % uređaja. Od tog broja samo su rijetki uređaji dobili nadogradnju na Android 5.1.1 koja je u ovom trenutku najnovija verzija.

Među tim uređajima su od sada i  Samsung Galaxy S6 i njegova izvedenica Galaxy S6 Edge koji su počeli primati ovu nadogradnju što je potvrdio Sammobile, a prvi su na redu su korisnici iz SAD-a i njihovog T-mobilea.

Android 5.1.1 za Samsung Galaxy S6 i S6 Edge ispravlja neke od uočenih bugova, a trebao bi i poboljšati performanse uređaja. Aplikacija kamere je unaprijeđena i uvedena je opcija za ručno podešavanje ekspozicije, uvedena je opcija slaganja aplikacija po abecedi kao i još neke manje novine u samom sučelju koje možete vidjeti u priloženom videu.

Kao i do sada nadogradnja se šalje putem over the aira, a moguće je sustav nadograditi u putem Samsung Kiesa. Dodajmo ovome da nadogradnja iznosi oko 630 mb. Ipak za sada nema potvrde da bi ova verzija Androida trebala riješiti probleme s potrošnjom memorije na nekim uređajima koja je prisutna u Androidu 5.0 i 5.1.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here