2014 Fifa World Cup Brazil

EA Sports ni ove godine nije zaboravio izdati posebno izdanje FIFA serijala posvećeno nadolazećem svjetsko prvenstvo u nogometu. Što se tiče samog gameplaya 2014 FIFA World Cup Brazil nije previše izmijenjena u odnosu na FIFU 14, a i koristi isti Ignite engine za PS3 i Xbox360. Igra nije loša, no svi koji već posjeduju FIFU 14 mogu slobodno preskočiti ovaj naslov.

Načini igranja

U 2014 FIFA World Cup-u odabirete svoju omiljenu reprezentaciju i s njom možete pokušati osvojiti svjetsko nogometno prvenstvo. Dakle, u igri su 32 reprezentacije, a igrači na raspolaganju imaju i neke nove modove igranja.

Najzanimljiviji je Captain Your Country mod, u kojem odabirete bilo kojeg reprezentativca, kojeg vodite kroz utakmice prvenstva.

2014 FIFA World Cup Brazil je izdanje dostupno isključivo na gore navedenim konzolama. Ukupan dojam je da EA Sports je ovaj naslov izdao da zaradi koji dolar od hardcore fanova FIFA serijala, jer se ne razlikuje previše od FIFE 14.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here