Tekući screen protector specifikacije proizvoda

Svi oni koji koriste zaštitne folije kako bi zaštitili ekran svog ljubimca znaju kako postavljanje takve zaštite može biti vrlo frustrirajuće.

Problem je poravnati rubove zaštitne folije s rubom ekrana, a kada se napokon poravna ponekad se znaju stvoriti mjehurići ispod folije koje je onda potrebno istisnuti prema rubu ekrana.

Nešto lakše je postaviti zaštitu od kaljenog stakla, koja je u posljednje vrijeme sve popularnija. No tu treba paziti što neka manje kvalitetna kaljena stakla utječu na rad dodirnog sloja na ekranu.

Najnovija zaštita ekrana uređaja stiže u obliku tekućine. Tvrtka Qmadix je na CES 2017 sajmu predstavila novi proizvod baziran na nano tehnologiji. Prvo se ekran uređaja očisti s krpicom kako ne bi bilo prašine, a zatim s drugom krpicom nanese tečnost koja štiti ekran.

Dovoljno je sačekati 5 minuta kako bi se tekućina osušila odnosno stvrdnula i ekran je zaštićen od neželjenih tragova i ogrebotina. Qmadix tvrdi da ova zaštita ima 9H čvrstoću, dakle isto kao i safir, odnosno zaštita od kaljenog stakla.

Cijena tekuće zaštite ekrana je 39.99 US $, a osim jednostavnog postavljanja ovaj screen protector glađi na dodir i univerzalan za sve uređaje, pa je idealan za pametne telefone s zakrivljenim zaslonom.

IzvorQmadix
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here