Spotify uvodi novi pretplatnički model za samo 0,99 US $ mjesečno

Spotify upravo testira novi pretplatnički model koji bi uskoro trebao biti dostupan svim korisnicima. Prema navodima The Verga Spotify Plus će koštati 0.99 US $ mjesečno, a biti će kombinacija sadašnjeg besplatnog i premium modela.

U ovoj pretplati korisnici će i dalje imati reklame između pjesama kao kod besplatnog modela, no moći će preskočiti neograničen broj pjesama. Isto tako moći će odabrati točno one glazbene brojeve koje žele slušati, odnosno neće biti ograničeni samo na playliste.

- Oglas -

Trenutno u besplatna verzija Spotfya daje mogućnost preskakanja do šest pjesama u satu. Ograničenje je i u tome što korisnici mogu odabrati samo određene pjesme s 15 unaprijed predefinirani popisa za reprodukciju. Osim s tih popisa u besplatnom planu moguće je slušati samo pjesme u „shuffle“ načinu.

Spotify Plus je relativno jeftina opcija za ukidanje nekih od tih restrikcija, a koštati će znatno jeftinije od 4.99 € koliko košta premium model pretplate.

Nažalost, malo je vjerojatno da će nova Plus pretplata omogućiti preuzimanje i offline reprodukciju glazbe na pametnim telefonima.

Spotify je također objavio da nema garancije da će ova razina pretplate biti dostupna svim korisnicima u ovom obliku odnosno po ovoj cijeni. Tvrtka još uvijek eksperimentira s različitim cijenama, što znači da bi konačni proizvod mogao koštati više od 0,99 US $ mjesečno.

Oglas
Saša Urličić
Osnivač i glavni urednik bloga Vidi više. Zaljubljenik u tehnologiju posebno u gadgete s ekranima.

Vezani članci

Apple Music i u Hrvatskoj

Apple Music je drugi najpopularniji glazbeni streaming servis u svijetu nakon Spotifya, a od...

YouTube uvodi Music Key uslugu za glazbeni stream

Nakon brojnih najava, YouTube uvodi novi servis za stream glazbe pod nazivom YouTube Music...

Google Play Music dostupan i u Hrvatskoj

Googleov glazbeni servis Google Play Music je od danas dostupan u Hrvatskoj, kao i u još...

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Možda vas zanima

Aktualno

Samsung Galaxy A52s specifikacije

Samsung Galaxy A52s je novi telefon iz srednjeg ranga Androida s kojim će tvrtka pokušati konkurirati Xiaomi i OnePlus telefonima. Smartfon je nadogradnja Galaxy A52...

Redmi 10 – Novi cjenovno pristupačni Xiaomi pametni telefon

Ranije ovog proljeća Xiaomi je predstavio Redmi Note 10 kao jednog od cjenovno najpristupačnijih telefona s cijenom od oko 1400 kn. Sada je došlo vrijeme...

Google Pixel 5a će biti jeftiniji od Pixela 4a

Google bi trebao krajem ovog mjeseca predstaviti Pixel 5a, prema nekim najavama službeno predstavljanje bi se trebalo održati 26.kolovoza. Jedan od najočekivanijih Android telefona...