Spotify na pametnom telefonu

Spotify upravo testira novi pretplatnički model koji bi uskoro trebao biti dostupan svim korisnicima. Prema navodima The Verga Spotify Plus će koštati 0.99 US $ mjesečno, a biti će kombinacija sadašnjeg besplatnog i premium modela.

U ovoj pretplati korisnici će i dalje imati reklame između pjesama kao kod besplatnog modela, no moći će preskočiti neograničen broj pjesama. Isto tako moći će odabrati točno one glazbene brojeve koje žele slušati, odnosno neće biti ograničeni samo na playliste.

Trenutno u besplatna verzija Spotfya daje mogućnost preskakanja do šest pjesama u satu. Ograničenje je i u tome što korisnici mogu odabrati samo određene pjesme s 15 unaprijed predefinirani popisa za reprodukciju. Osim s tih popisa u besplatnom planu moguće je slušati samo pjesme u „shuffle“ načinu.

Spotify Plus je relativno jeftina opcija za ukidanje nekih od tih restrikcija, a koštati će znatno jeftinije od 4.99 € koliko košta premium model pretplate.

Nažalost, malo je vjerojatno da će nova Plus pretplata omogućiti preuzimanje i offline reprodukciju glazbe na pametnim telefonima.

Spotify je također objavio da nema garancije da će ova razina pretplate biti dostupna svim korisnicima u ovom obliku odnosno po ovoj cijeni. Tvrtka još uvijek eksperimentira s različitim cijenama, što znači da bi konačni proizvod mogao koštati više od 0,99 US $ mjesečno.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here