samsung galaxy note 20 plakat

Samsung je na službenim stranicama objavio plakat putem koje ste pozvani da 5. kolovoza prisustvujete novom Galaxy Unpacked eventu. Nije teško zaključiti da se radi o predstavljanju novog Samsung Galaxy Note 20 telefona, koji bi trebao biti predstavljen uz Galaxy Watch 3 i Galaxy Fold 2.

Za razliku od prethodnih godina zbog Covid-19 pandemije ovaj event će se održati virtualno na YouTube kanalu, dakle neće biti službene konferencije na kakve smo navikli kad je u pitanju predstavljanje Samsung Galaxy uređaja.  

Tvrtka se potrudila da detalje o uređajima ostanu tajni, no mnogi izvori tvrde da nas očekuju dva modela Note 20, Note 20 Plus i Note 20 Ultra.

Pretpostavljamo da kao i kod Galaxy S20 serije i ovdje se radi o dvije različite konfiguracije – jedna s Exynos 992 čipom , koja bi trebala biti za EU tržište i druga s Snapdragon 865+ čipom za tržište SAD-a.

Pametni telefoni će dolaziti s poboljšanim S Pen-om, imati će veći kapacitet baterije i biti će bazirani Android 10 operativnom sustavu s  Samsung UI 2.0 sučeljem.

Za očekivati je da će prodaja krenuti krajem kolovoza i da će tvrtka svima koji se predbilježe na jedan od ovih telefona dati i vrijedan poklon u obliku Galaxy Buds bežičnih slušalica.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here