Galaxy J2 (2016) prednja i stražnja ploha pametnog telefona

Samsung Galaxy J2 (2016) nije jedan od pametnih telefona kojeg krase vrhunske specifikacije, no zato dolazi s jednom zanimljivoj značajkom pod nazivom „Smart Glow“.

Ova „Smart Glow“ značajka omogućava da svaki korisnik personalizira LED svjetlo u željenim bojama. Kao što se vidi na priloženim fotografijama ovo LED svjetlo obrubljava otvor kamere, a moguće je odabirati nekoliko boja osvjetljenja. Svjetlo će zasvijetliti u različitim bojama ovisno o tome da li vas netko zove, imate propušteni poziv ili imate nepročitanu poruku.

Samsung Galaxy J2 smart glow LED

Već je poznato da Galaxy J serija označava ulazne Android uređaje ovog proizvođača, odnosno telefone skromnih tehničkih specifikacija među kojima su Galaxy J3, J7 i J1 (2016) . Ni Galaxy J2 (2016) nije izuzetak jer dolazi s 5 inčnim zaslonom u HD rezoluciji, 1.5 GB RAM-a, 16 GB interne memorije. Glavna kamera ima 8 MP senzor, dok selfie kamera ima 5 MP senzor.

Što se tiče chipseta, tvrtka se odlučila za vlastiti Exynos 3475 s 4-jezgrenim Cortex-A7 procesorom na 1.3Ghz. Dodajmo još da je kapacitet baterije je 2600 mAh.

Samsung je naveo da Galaxy J2 dolazi i s Turbo Speed tehnologijom koja bi trebala unaprijediti performanse uređaja unatoč slabijem hardveru.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here