samsung galaxy j bijeli i rozi

Samsung je dodao još jedan pametni telefon u svoju Galaxy seriju. Najnovija prinova u seriji je Samsung Galaxy J, uređaj dijagonale zaslona 5 inča. Zanimljivo je da južnokorejski proizvođač je ipak odlučio koristiti metalno kućište umjesto plastičnog što je do sada bi slučaj kod ostalih Samsung Galaxy telefona.

Samsung Galaxy J specifikacije

Galaxy J u sebi ima quad-core Snapdragon 800 procesor na 2.26 GHz i 3 GB radne memorije. 5 inčni zaslon je napravljen u Super AMOLED tehnologiji a ima rezoluciju od 1080 x 1920 px. Uređaj je opremljen i dvjema kamerama, stražnjom od 13 MP i prednjom od 2 MP. Od ostalih specifikacija treba izdvojiti podršku za LTE, utor za SD kartice i bateriju od 2600 mAh. Dimenzije uređaja su 70 x 137 x 8.6 mm, a težina 146 g.

Galaxy J u prodaju bi trebao krenuti idući tjedan i to u Japanu i Tajvanu, po cijeni od oko 700 US $. Da li će ovaj mobitel stići i u ostatak svijeta za sada nije poznato. Kako se predstavljanje Galaxy-ja S5  očekuje početkom iduće godine, ovaj model je na neki način preview verzija Galaxy S5.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here