Razer Blade Lapotop prednjica

Razer je i ove godine predstavio novu generaciju Blade laptopa. Kod prethodnih generacija neki su se žalili na kvalitetu zaslona i slabiju grafiku koja nije mogla podržati visoku rezoluciju, no ove godine Razer nije napravio istu grešku i sastavio je laptop kojeg bi poželio svaki gamer.

Razer Blade 2016 dolazi s 14 inčnim IGZO QHD ekranom osjetljivim na dodir  razlučivosti 3200×1800 piksela. Svi modeli su opremljeni s novim četverojezgrenim Intelovim Core i7 procesorima šeste generacije i NVIDIA GeForce GTX 970m grafičkom karticom s 6GB VRAM memorije.

Ostatak hardvera uključuje 16 GB radne memorije, 256 ili 512 SSD, tri USB 3.0 utora, USB-C utor (Thunderbolt), HDMI izlaz, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, 2 MP web kameru, programibilnu tipkovnicu s pozadinskim osvjetljenjem, a sve ovo je zapakirano u kućište dimenzija  17.9 x 345x 235 mm.

Kod prethodnih generacija neki su se žalili na kvalitetu zaslona i slabiju grafiku koja nije mogla podržati visoku rezoluciju, no ove godine Razer nije napravio istu grešku i sastavio je laptop kojeg bi poželio svaki gamer.

Razer Blade 2016 prednji dio laptopa

Za razliku od prošlih godina kada se tvrtka odlučila na prodaju preko distributera, ove godine će kupci moći nabaviti svoj primjerak direktno od proizvođača, pa je samim time cijena snižena s 2400 US $ koliko je koštao prošlogodišnji primjerak na 2000 US $.

Predbilježbe kreću od sutra, a prvi vlasnici će svoje Razer Blade dobiti slijedeći mjesec.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here