Crveni product red iPhone 8 i iPhone 8 Plus

Apple je danas predstavio crvenu inačicu iPhonea 8 i iPhonea 8 Plus pod nazivom (PRODUCT) RED Special Edition.

Radi se o limitiranoj seriji koja će se prodavati diljem svijeta u svrhu financiranja (RED) programa borbe protiv HIV-a i AIDS-a kojeg osim Applea potpomažu i brojne druge tvrtke poput Coca Cole, Starbucksa, Conversea, Electronic Artsa i Heada. Apple je od 2006. godine ovoj organizaciji donirao preko 160 milijuna dolara.

Telefoni dolaze s crvenim kućištem prekrivenim staklenim pokrovom, aluminijskim obrubom ali i crnim prednjim dijelom dok su lanjski (PRODUCT) RED iPhone 7 i 7 Plus su imali bijelu prednjicu. Neki su ostali razočarani što njihov aktualni flagship iPhone X neće dobiti svoju (PRODUCT) RED Special Edition inačicu.

Prednji dio telefona

Prodaja kreće 13. travnja, a u ponudi će biti varijante s 64 GB i 256 GB interne memorije. Maloprodajna cijena u SAD-u je od 699 US $ dakle ista kao i kod sive, srebrne i zlatne varijante.

Specifikacije su nepromijenjene – iPhone 8  (PRODUCT) RED SE dolazi s Retina HD zaslonom od 4,7“ dok veći model dolazi s 5.5“. Unutra se nalazi A11 Bionic čip u kombinaciji s 2 / 3 GB radne memorije. iPhone 8 ima 12 megapikselnu kameru, dok iPhone 8 Plus ima dodatnu telefoto leću za snimanje atraktivnih portreta.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here