Najnoviji uređaj iz Samsung Galaxy serije je Galaxy Core Max, a radi se o uređaji koji po specifikacijama spada u mid-range segment.

Samsung Galaxy Core Max će svoju premijeru imati na kineskom tržištu, što i ne čudi jer tvrtka na tom tržištu ove godine bilježi veliki pad u prodaji, prvenstveno zbog Oppo i Xiaomi pametnih telefona koji su postali pravi hit na navedenom tržištu.

Super AMOLED zaslon

Galaxy Core Max dolazi s  Super AMOLED zaslonom, što do sada nije bio slučaj kod mid-range mobitela. Dijagonala zaslona je 4.8 inča, rezolucije  960 x 540 px. Unutar uređaja se nalazi 1.2GHz quad-core procesorom i 1 GB radne memorije, kao i 8 GB interne memorije. Osim navedenog, Core Max je opremljen i utorom za SD kartice maksimalnog kapaciteta do 64 GB.

Dimenzije su  136.3 x 69.6 x 8 mm, a težina je 132g, dok baterija ima kapacitet od  2200 mAh. Stražnja kamera je opremljena s 8 MP senzorom, dok se s prednje strane nalazi solidna 5 MP kamera za video pozive. Od ostalih značajki treba izdvojiti Dual-SIM mogućnost.

Potvrđeno je da će uređaj dolaziti s Android 4.4 KitKat-om, s obzirom da Android 5.0 Lollipop još uvijek službeno izašao.

Prema prvim informacijama, Core Max kreće u prodaju u Kini vrlo skoro, dok trenutno nema informacija o cijeni ni kada bi trebao doći i na ostala svjetska tržišta.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here