Samsung Galaxy Fold dizajn

Samsung Galaxy Fold je danas trebao krenuti u prodaju, no zbog problema s zaslonom je do daljnjega odgođena prodaja ovog telefona.

Naime, više poznatih svjetskih recenzenta među kojima su Marques Brownlee aka. MKBHD i Dieter Bohn autor na The Vergeu  su  objavili na društvenim mrežama da su im zasloni jednostavno prestali raditi. Galaxy Fold dolazi s posebnim zaštitnim slojem za kojeg su recenzenti mislili da je zaštitna folija.

Neki od njih su jednostavno odlijepili taj sloj nakon čega su zasloni na telefonu postepeno postali crni. Tvrtka je objavila da će na pakiranju biti posebno naglašeno da uređaj dolazi s tim slojem koji se ne smije uklanjati, što nije bio slučaj na testnim primjercima.

Međutim, neki od tih testera su također objavili da oni nisu skidali taj sloj, već se on sam nakon nekoliko dana korištenja počeo odljepljivati. Ovo je veliki problem, s toga je Samsung odlučio odgoditi lansiranje Galaxy Folda, što je i bila najpametnija odluka u ovom trenutku.

Sada iz SAD-a stižu još nepotvrđene informacije da bi prodaja trebala krenuti 13.lipanja, barem kod nekih operatora.  Trenutno nije poznato hoće li Samsung uspjeti izbaciti ovaj uređaj prije nego što Huaweijev Mate X krene u prodaju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here