Facebook Messenger za iPad sučelje

Vlasnici iPad tableta su napokon dočekali izlazak Facebook  Messenger aplikacije dizajnirane posebno za ove uređaje. Dosada su vlasnici koristili uvećanu iPhone aplikaciju, dok nova verzija Facebook  Messengera 7.0 donosi novi dizajn za iPade.

Iako je Facebook kupio WhatsApp još prije pet mjeseci, izgleda da tvrtka još uvijek nije sigurna kojoj aplikaciji za dopisivanje bi dala primat u ovom trenutku. Facebook Messenger za iPad kombinira dizajn iPhone aplikacije s detaljima Appleove vlastite aplikacije poruka i Yahoo Messengera.

Prilikom prvog pokretanja aplikacija vam nudi opciju uključivanja push obavijesti, kao i mogućnost uključivanja dijeljenja svoje lokacije.

Kao i kod verzije za iPhone pametne telefone, u aplikaciji se nalazi popis nedavnih razgovora, opcija za pokretanje grupnih razgovora, a moguće je pretraživati koji su prijatelji trenutno aktivni na ovoj društvenoj mreži. Same obavijesti se mogu isključiti na sat vremena ili do idućeg jutra, kako vas prijatelji ne bi uznemiravali.

Facebook  Messenger za iPad dolazi s standardnim paketom naljepnica, no u trgovini naljepnica može se preuzeti još 65 dodatnih paketa.

Jedna od prednosti korištenja ove aplikacije je što ne morate imati Apple ID za njeno korištenje, tako da se praktički može koristiti na svim platformama odnosno operativnim sustavima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here