Galaxy S3 - Android 4.3

Nadogradnja na  Android 4.3 za Samsung Galaxy S3 nije tekla baš po planovima. Početkom prošlog mjeseca Samsung je izdao Android 4.3 Jelly Bean za SGS3, no nakon samo nekoliko dana ta nadogradnja je i stopirana, zbog brojnih pritužbi vlasnika ovog uređaja. Mnogim korisnicima je uređaj postao praktički neuporabljiv zbog problema s zamrzavanjem, povezivanjem na Wifi mreže, a neki vlasnici su prijavili i ostale probleme poput povećane potrošnje baterije.

I9300XXUGMK6 – Novi Android 4.3 firmware za Galaxy S3

Samsung od danas je počeo slati novu nadogradnju na Android 4.3 za Galaxy S3 pod oznakom I9300XXUGMK6 koja bi trebala ispraviti sve navedene bugove. Prema prvim vijestima s XDA foruma, performanse i stabilnost operativnog sustava su popravljeni, u odnosu na prvu verziju.

Kao i do sada novi firmware se prvo počeo slati korisnicima u Europi i to za verziju GT-I9300, a na Sammobileu možete pratiti koje države i mobilni operateri su primili novi firmware.

3 Komentara

 1. pozdrav.
  Planiram kupiti Samsung Galaxy S3, pa me zanima kakava je sada situacija sa spornim 4.3, posto ne znam koliko dugo su mobiteli na skladistima i da li su trgovine stavile ispravljenu verziju ili vjerovatno nisu?
  Da li bi pri kupnji tj, narudbi preko webshopa ako imaju spornu verziju mogao dogovoriti da mi odmah stave ovu prepravljenu verziju I9300XXUGMK6?
  Molim vase konkretnije misljenje, prijedloge..?
  Hvala

 2. jedno pitanje,ovako imam s3 sa šwicarske mreže swiscom,dakle dekodiran je na sve mreže,a porijeklo mu je swiscom…na njemu je android 4.3 i9300BUUGNB1 koji mi nekako kao da radi sporije,kao da kasni na komande..eh sad s obzirom da te verzije nema za Švicarsku,da li bi ja mogao skinuti domaću,konkretno BHTElecom I9300XXUGMK6,neće li to njemu ništa šteti,znači da ga instaliram preko Odin-a

  • U obrnutim slučajevima je radilo, dakle švicarski ROM se mogao instalirati na uređaje kupljenjem kod domaćih mobilnih operatera. Možda bi bilo najbolje raspitati se u Samsungovom servisu da li je moguće instalirati taj ROM bez posljedica.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here