ASUS VIVO RT TABLET u prodaju je krenuo u petak  kada i Windows 8.  S obzirom da ga pokreče ARM četverojezgreni  Nvidia Tegra 3 procesor , dolazi s predinstaliranim Windows 8 RT verzijom namijenjenoj uređajima koje pokreću ARM procesori.  Ekran veličine 10,1 inča, rezolucije 1920X1200 spojiv je na tipkovnicu čime ga je vrlo lako pretvoriti u mini laptop po potrebi.

Koristi 2 GB radne i 32 odnosno 36 GB interne memorije, ima ugrađenu Sonic Master tehnologiju koja pročišćava zvuk, stražnju kameru od 8 MP s auto-fokusom i bljeskalicom , te običnu web kameru s prednje strane (2MP). Očekivano trajanje baterije je 14 sati. Uz Wi-Fi korisnici na području Europe mogu se spojiti i na 3G mrežu.

Asus Vivo RT - Prvi Windows 8 tablet 1

Za slijedeći mjesec najavljen je još jedan Asus tablet –Taichi  s dodatnom tipkovnicom, a ono što će ga  razlikovat od gornjeg primjerka je dvostruki ekran, nešto veći ekran 11,6 inča, Intelov  i5 odnosno i7 procesor, te SSD diskovi od 128 odnosno 256 GB.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here