Apple music na Android uređaju

Apple Music je drugi najpopularniji glazbeni streaming servis u svijetu nakon Spotifya, a od danas je on dostupan i u Hrvatskoj.

Trenutno je na ovom servisu dostupno oko 60 milijuna pjesama raznih izvođača, a Apple novim korisnicima nudi korištenje ove usluge prvih 6 mjeseci potpuno besplatno. Nakon isteka tog perioda cijena pretplate je 44,99 kn po korisniku, a dostupan je i obiteljski plan za šest korisnika po cijeni od 69.99 kn. Za razliku od Spotifya koji ima besplatni plan, kod Appleovog servisa to nije slučaj.

Apple music je dostupan putem mobilnih aplikacija za iOS i Android, ali i putem web sučelja. Svi oni koji već imaju svoju glazbenu kolekciju mogu u ovaj servis uploadati do 100 000 pjesama.

Naravno, dostupna je i opcija da lokalno preuzmete pjesme na svoj uređaj za situacije kada nemate pristup internetu ili ne želite trošiti podatkovni promet.

Apple music omogućava da sami složite svoje playliste i dobijete dnevne preporuke o glazbi koja vam se može sviđati na temelju glazbe koju već volite.

Također, moguće je pregledati top ljestvice popularnosti, aktualne popise za reprodukciju i nove popularne izvođače ovisno o vašim preferencijama koje ste unijeli.

Glazbu možete sortirati prema izvođačima, albumima, pjesmama, žanrovima i kompozitorima, a možete preuzeti i albume ili popise za reprodukciju da biste slušali izvan mreže. Poput ostalih streaming servisa o Apple music ima neke ekskluzivne i originalne sadržaje koji su dostupni isključivo na ovom servisu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here