Alcatel OneTouch Idol 3C

Alcatel je na IFA 2015 sajmu predstavio novi high end pametni telefon OneTouch Idol 3C s dijagonalom zaslona od 5.5“.

Ovo je nova verzija OneTouch Idola 3 koji je predstavljen ranije ove godine, a vlasnici uređaja bi trebali dobiti odličan omjer uloženog i dobivenog s obzirom na cijenu i specifikacije Idola 3C.

Novi Alcatelov smartphone je opremljen s 64 bitnim Qualcomm Snapdragon 615 chipsetom, procesorom s osam jezgri na 1.5 GHz i Adreno 405 grafičkim čipom.

OneTouch Idol 3C dolazi s 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije, a kome to nije dovoljno tu je i mogućnost proširenja prostora za pohranu slika, videa i glazbe putem SD kartica maksimalnog kapaciteta do 128 GB.

Zaslon je isti kao i kod originalnog Idola 3, znači 5.5 inčni zaslon u full HD 1080p rezoluciji s Technicolor Color Enhance tehnologijom. Odostraga se nalazi kamera s 13 MP senzorom, LED osvjetljenjem i  f/2.0 otvorom blende, a uređaj ima i sekundarnu (prednju) kameru s 8 MP senzorom.

Kao i još neki Alcatelovi modeli i ovaj je dizajniran potpuno simetrično, tako na ne možete odrediti koja mu je donja a koja gornja strana. Slušalica i mikrofon se nalaze i na donjem i na gornjem dijelu, pa uopće nije bitno kako ćete okrenuti  uređaj za vrijeme poziva.

OneTouch Idol 3C dolazi s JBP zvučnicima koji bi trebali biti garancija dobrog zvuka. Iako cijena nije službeno potvrđena, očekuje se da bi ona trebala biti oko 250 US $.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here