Početna Mobilne aplikacije Tamni YouTube stigao na iOS, uskoro i na Androidu

Tamni YouTube stigao na iOS, uskoro i na Androidu

Većina onih koji redovno koriste YouTube na svojim računalima već su upoznati s tamnom temom koja je dostupna od svibnja prošle godine.

Za one koji nisu upoznati, radi se o značajki koja klasičnu bijelu boju u YouTubeu zamjeni s nijansama tamno sive i crne boje. Tamni YouTube je posebno korisnicima koji u video sadržajima uživaju po noći kada svijetle boje mogu biti malo prenapadne za oči.

Do sada je ova značajka bila dostupna samo na desktopu, a ne i u mobilnim aplikacijama. No od danas nova verzija Youtubea za iOS već ima ovu značajku, a uskoro bi je trebali dobiti i korisnici Androida.

Tamni Youtube na iOS

Aplikacija izgleda točno kako biste očekivali, svijetla boja je zamijenjena s tamno sivom, a postavkama se može odabrati željeni način rada. Za razliku od Twitter aplikacije koja ima opciju da automatski prebaci u noćni način rada ovisno o dobu dana, to kod YouTube mobilne aplikacije još uvijek nije dostupno.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Nema komentara

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version