Početna Hardware Razer DeathAdder Chroma izlazi idući mjesec

Razer DeathAdder Chroma izlazi idući mjesec

Razer bi idući mjesec trebao predstaviti novi model u svojoj DeathAdder seriji gamerskih miševa. Radi se o modelu DeathAdder Chroma koji je opremljen s 10 000 DPI senzorom. Ovo je veliki skok u odnosu na prijašnje miševe ovog proizvođača jer originala verzija DeathAddera imala je senzor od 6400 DPI.

Prema riječima Min-Liang Tana suosnivača Razera, Chroma je najbolji igrači miš na svijetu, a tvrtka s svojm Synapse softwareom dodaje dodatnu vrijednost svojim proizvodima. Ovaj software korisnicima omogućava pohranjivanje vlastitih kontrola i makro naredbi u Razerov cloud. Na ovaj način više nije potrebno nanovo definirati kontrole za svaku igru već ih se može „povući“ s cloud-a.

DeathAdder Chroma – Značajke

Razer DeathAdder Chroma ima 5 programibilnih tipki, a namijenjen je dešnjacima. Bočne strane su presvučene gumom kako bi miš što bolje prianjao u ruci i spriječilo se klizanje. Vlasnici će moći odabrati i vlastite boje osvjetljenja Razerovog logotipa i obruba kotačića. Osim boja tom osvjetljenju je moguće dodati i nekoliko efekata.

Razer DeathAdder Chroma boje osvjetljenja

Kao i ostali miševi u ovom tržišnom segmentu i ovaj dolazi s pozlaćenim USB konektorom, a kabel je napravljen od materijala koji se ne bi trebao habati prilikom učestale upotrebe.

U nama relativno blizu Njemčkoj, DeathAdder Chroma se može već naručiti po cijeni od 70 € (oko 530 kn).

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Nema komentara

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version