LG TONE ULTRA HBS-810 bluetooth slušalice

Od kraja mjeseca na tržištima u Europi, Aziji i SAD-u u prodaju kreće novi model LG-jevih Bluetooth slušalica TONE ULTRA HBS-810.

I ove slušalice poput modela LG HBS730 su dizajnirane da se obruč nosi oko vrata, a na kraju obruča se nalaze in-ear slušalice.

Tvrtka je od 2010 godine prodala već deset LG TONE milijuna slušalica, a novi modeli bi trebali omogućiti da još više korisnika uživa u slušalicama zbog kombinacije fleksibilnosti i visoke kvalitete zvuka po razumnoj cijeni.

LG TONE ULTRA HBS-810 je razvijen u suradnji s tvrtkom JBL-om, koja je jedna od vodećih tvrtki na području audio elektronike. Putem Quad-Layer Speaker tehnologije ove slušalice imaju poboljšan bas i srednje tonove i kvalitetan zvuk.

Dijelovi slušalica koji idu u uho su izrađeni od fleksibilnog silikona i pružaju zvučnu izolaciju, kao i jasniju reprodukciju zvuka, a ujedno i manje propuštaju vanjsku buku.

Kako se žice slušalica potpuno uvlače u obruč, time se sprječava njihovo zapetljavanje, a kontrole na obruču slušalica za pojačavanje i smanjivanje su lako dostupne.

Pojedinosti o cijeni i dostupnosti bit će objavljene na lokalnoj razini u vrijeme lansiranja. Slušalice TONE ULTRA će biti izložene tijekom sajma IFA na LG-evom štandu u paviljonu 18 u Messe Berlin od 4. do 9. rujna

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here