Početna Gadgeti LG predstavlja novu verziju webOS

LG predstavlja novu verziju webOS

LG WebOS 3.0

Na CES 2016 sajmu koji bi trebao započeti za nekoliko dana u Las Vegasu LG će predstaviti novu liniju pametnih televizora s webOS 3.0 Smart TV platformom.

Prva verzija ove TV platforme je predstavljena još 2014, dok je ranije ove godine predstavljena unaprijeđena verzija 2.0. Mnogi svjetski stručnjaci su ocijenili LG webOS kao najsvestraniju Smart TV platformu.

webOS 3.0 donosi tri pametne značajke – Magic Zoom koji služi za povećanje objekata bez smanjenja kvalitete slike, Magic Mobile Connection koji omogućava spajanje mobilnih uređaja s LG-evim pametnim televizorom i Magic Remote koji služi za upravljanje set-top boxovima uz pomoć dodane tipke na daljinskom upravljaču.

webOS 3.0 Channel Plus

Osim gore navedenih novina LGjev webOS 3.0 donosi Channel Plus unificiranu listu programa koja kombinira OTT (over-the-top) sadržaj s poznatim TV kanalima pa korisnici mogu gledati OTT sadržaj kretanjem kroz kanale.

Channel Plus u suradnji s www.xumo.com nudi mnoštvo besplatnog digitalnog sadržaja visoke kvalitete pružatelja sadržaja i medija kao što su Bloomberg, TIME Inc., Condé Nast Entertainment i The Wall Street Journal. Dostupni su i premium sadržaji s platformi kao što su BuzzFeed, PopSugar i Mode Media te Digital Networks i Multi-Channel Networks (MCNs), ali i međunarodni programski paketi.

Osim navedenog webOS 3.0 sadrži i Multi-view opciju za gledanje više programa istovremeno, Music Player opciju koja omogućava slušanje glazbe na zvučnicima čak uz isključeni TV prijamnik i aplikaciju IoTV omogućava kontrolu pametnih kućanskih aparata LG-a i drugih proizvođača koji su kompatibilni s LG IoTV putem zaslona.

Nema komentara

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version