LG CordZero Handstick

Na sajmu CES 2017 u Las Vegasu, LG Electronics (LG) će predstaviti novu generaciju premium usisivača CordZero™: unaprijeđene modele CordZero Handstick i CordZero Canister koji korisnicima pružaju novu razinu iskustva čišćenja s LG-evom usisnom tehnologijom AERO SCIENCE.

LG CordZero Handstick

LG CordZero Handstick: snažno usisavanje i ergonomska prilagodljivost

Novi CordZero Handstick ima iznimnu usisnu snagu zahvaljujući motoru Smart Inverter™ koji se vrti 16 puta brže od avionskog motora, omogućavajući 3D turbo ventilatoru da generira snažan protok zraka. Motor Smart Inverter s desetogodišnjim jamstvom donosi vrhunske performanse i izdržljivost u kompaktnoj veličini, dostavljajući snagu izravno u četku usisivača uz Power Drive Nozzle™. Tu je i Axial Turbo Cyclone™ motora Smart Inverter koji kreira snažan usis zraka za hvatanje i najmanjih čestica prašine. CordZero Handstick ima i napredni sustav filtriranja u 5 koraka, a njegov filtar HEPA 13 uklanja prašinu koja bi inače ostala u zraku. Dvije zamjenjive litij-ionske baterije Dual PowerPack™ pružaju dodatnu energiju za usisavanje bez pauze radi punjenja.

Ergonomski redizajniran za 2017. godinu, LG ColdZero Handstick sastoji se od teleskopske drške za usisavanje teško dostupnih kutova i stropova, dok tehnologija Anti-tangle sprečava da se dlaka prilikom usisavanja zapetlja za četku usisivača. Tu je još i samostojeći punjač koji se montira na zid za veću praktičnost.

LG CordZero Canister: učinkovito čišćenje bez puno truda

Novi CordZero Canister dolazi s velikim brojem značajki posebno dizajniranih kako bi korisnicima omogućile učinkovito čišćenje. Njegov motor Smart Inverter uz Axial Turbo Cyclone, potpomognut litij-ionskom baterijom PowerPack™ 72V pruža veliku usisnu snagu. Tu su i tehnologija RoboSense™ 2.0 koja omogućava da usisivač prati korisnika bez potrebe za povlačenjem te inteligentni sustav za izbjegavanje prepreka koji pomoću senzora prepoznaje prepreke i zaobilazi ih. Usisivač sadrži i značajku Power Drive Nozzle te ergonomsku dršku Opti-balanced™ dizajniranu kako bi se povećala kontrola i olakšalo korištenje smanjenjem pritiska na korisnikov ručni zglob i lakat. Štoviše, njegov filtracijski sustav od sedam stupnjeva zahvaća svu sitnu prašinu i alergene uz pomoć filtera HEPA 14.

Integriranjem LG-evih najnaprednijih tehnologija za usisivače, uređaji CordZero™ promijenit će u potpunosti iskustvo čišćenja,“ rekao je Song Dae-hyun, predsjednik kompanije LG Home Appliance & Air Solutions. „Nova linija CordZero pokazuje našu predanost razvoju najučinkovitijih kućanskih uređaja koji olakšavaju svakodnevni život i čine ga ugodnijim.“

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here