LG 34UC98 monitor za gamere

Svaki gamer osim gamerske konfiguracije, tipkovnice i miša mora imati i vrhunski monitor kako bi u potpunosti mogao uživati u igrama.

Jedan od takvih monitora dolazi iz LG-ja, a radi se o modelu pod oznakom LG 34UC98. Naravno, nije samo igrača populacija kojoj bi dobro došao ovakav monitor na njihovom stolu, već isto vrijedi i za dizajnere i ostale PC profesionalce.

Dijagonala LG 34UC98 je impresivnih 34 inča, dakle još veća nego kod modela LG 27MU67, dok je razlučivost 3440×1440 px dakle QHD. Radi se o UltraWide zakrivljenom monitoru omjera stranica 21:9.

I ovaj model dolazi s FreeSync tehnologijom koja bi trebala smanjiti zamor očiju prilikom igranja bez artefakata, zastajkivanja i izgubljenih frameova. LG 34UC98 je opremljen i s novim USB tip C utorom koji omogućava znatno veće brzine prijenosa podatka, a može poslužiti i za punjenje uređaja opremljenih USB 3.0 Quick Charge tehnologijom.

U nastavku pročitajte objavu LG-evu medije:

LG-evi novi monitori pretvaraju snove u zbilju

Najnoviji UltraWideTM monitor dizajniran kako bi se svidio kreativnim profesionalcima i gamerima

Zagreb, 17. veljače 2016. — LG Electronics (LG) je predstavio svoj novi monitor LG 34UC98 koji će potrošačima omogućiti veću slobodu i razinu prilagodbe potrebama pri radu ili igri. Ovaj LG-ev 21:9 zakrivljeni UltraWide monitor namijenjen gamerima i profesionalcima dizajniran je za maksimalnu produktivnost i zabavu naprednih korisnika, a na hrvatskom tržištu dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 8.399 kuna.

Sa svojim QHD zaslonom razlučivosti 3440×1440, IPS tehnologijom i poboljšanim značajkama, ovaj monitor zadovoljava potrebe širokog spektra korisnika – od zagriženih gamera do profesionalaca s područja digitalnih medija nudeći im sveobuhvatno multimedijsko iskustvo. LG 34UC98 prikazuje preko 99% sRGB prostora boja te je sjajno rješenje za profesionalne fotografe i grafičke dizajnere. Primjerice, u programu Microsoft Excel prikazuje 47 kolumni, odnosno 63 reda. Istovremeno, dva priključka ThunderboltTM osiguravaju nevjerojatne brzine prijenosa podataka od oko 10 gigabita u sekundi i nezamjenjivi su za korisnike koji rade s velikim slikovnim ili videodatotekama.

Tu su i značajke OnScreen Control koja omogućava jednostavno upravljanje konfiguracijom zaslona te Screen Split 2.0 s načinom rada slika-u-slici za bolju organizaciju prikaza. Uređaj koristi AMD-ovu naprednu tehnologiju FreeSync za fluidno gamersko iskustvo bez artefakata, zastajkivanja i izgubljenih frameova. Gameri mogu uključiti poseban Game Mode koji se sastoji od FPS, RTS i Custom načina rada za prilagođeno iskustvo igranja različitim žanrovima.
LG 34UC98 dolazi s tehnologijom USB-C i predstavlja sljedeću generaciju računalne povezivosti jer omogućava korisnicima da napune prijenosno računalo ili mobitel koji podržavaju USB 3.0 Quick Charge jednako brzo kao s originalnim punjačem.

„Oduševljeni smo što međunarodnoj publici možemo pokazati naše najnovije inovacije kod monitora,“ rekao je Jang Ik-hwan, rukovoditelj Divizije monitora i PC-a u LG Electronicsu. „LG je inovacijama uvijek nadmašivao očekivanja potrošača kreirajući proizvode koji pružaju estetiku i neusporedivo korisničko iskustvo.“
Monitor LG 34UC98 dobitnik je CES-ove nagrade Innovation Award 2016 u kategoriji računalne periferije zbog unaprijeđene kvalitete slike, udobnosti pri uporabi i ergonomskih značajki.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here