U kompaniji  XPOUS  razvili su program iGenApps koji  vam omogućuje kreiranje aplikacija direktno na vašem mobilnom uređaju, bez ikakvog znanja programiranja , a raditi će na tabletima i mobilnim uređajima  koji rade na platformama  Android, Apple OS i Blackberry.

Ova aplikacija je namijenjena za izradu neke vrste vlastite elektroničke posjetnice. Omogućava vam sastavljanje svog kataloga proizvoda, galerije slika, videa , mapa,  vaš kontakt , te direktno slanje poruka putem društvenih mreža . U prodaji  je verzija za iOS 5.0 ili noviji .Cijena ove aplikacije je 1.99 $. Verzija za Android se očekuje do 15. Srpnja 2012.

iGenApps je na konvenciji International CTIA Wireless Convention u Orlandu, osvojila prvo mjesto na natječaju Big Idea Contest, a više o njoj možete pogledati u promotivnom videu ili na službenoj stranici.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here