T-Centar Avenue Mall

Hrvatski Telekom u petak 1. rujna u zagrebačkom trgovačkom centru Avenue Mall otvara još jedan multimedijski T-Centar, konceptualnu trgovinu koja inovativnim uslugama i visokotehnološkom ponudom donosi vrhunsko korisničko iskustvo.

Ponuda je predstavljena na atraktivan i interaktivan način, a poseban je naglasak na inovativnim proizvodima poput pametnih nosivih uređaja, dronova i virtualnih naočala, koji će dobiti svoju posebnu zonu. Na dan otvorenja novog T-Centra Hrvatski Telekom je za sve posjetitelje pripremio čitav niz sniženja i dodatnih pogodnosti. Primjerice, Samsung uređaji su na dan otvorenja sniženi do 720 kn, s time da će svaki kupac dobiti i poseban poklon iznenađenja. Također, svi ljubitelji igrica moći će kupiti Playstation 4 500 GB i igru Crash Bandicoot po promotivnoj cijeni.

Multimedijski T-Centar u Avenue Mallu će prvi u ponudi imati posebnog modularnog robota pauka STEMI Hexapod, namijenjenog za učenje robotike, elektronike i programiranja. Svi posjetitelji će na dan otvorenja moći isprobati novog paukolikog robota uz stručno vodstvo.

Među inovativnim uslugama novog multimedijskog T-Centra je i virtualna košarica koja omogućuje korisniku početak kupnje u internet trgovini i završavanje procesa u T-Centru ili pak obratno, započinjanje kupnje nakon razgovora s djelatnikom i testiranja uređaja u fizičkoj trgovini i završetak kupnje u internet trgovini.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here