Početna Software Daemon Tools USB

Daemon Tools USB

DAEMON-Tools-USB

Deamon Tools već duže vremena slovi kao jedan od najboljih alata za emulaciju optičkih uređaja. Nakon velikog broja besplatnih ali i komercijalnih verzija ovog programa, na tržištu je dostupan Daemon Tools USB – alat koji omogućava udaljen pristup uređajima koji su spojeni putem USB sučelja.

Dakle, s ovim alatom je moguće je koristiti printer, USB flash memoriju, web kameru ili neki drugi USB uređaj koji su spojeni na nekom drugom računalu.

Pokretanjem ovog alata na „host“ računalu, omogućava pristup svim USB uređajima na udaljenim računalima koji koriste ovaj alat. Naravno, da bi zaštitili svoje uređaje o neovlaštenog korištenja, Daemon Tools USB u sebi ima mogućnost podešavanja zaštite putem korisničkog imena i lozinke ili postavljanja vlastitih proxy servera.

Brzina pristupa udaljenim USB uređajima najviše ovisi o protočnosti internet veze, no uglavnom je brza i pouzdana. Komercijalna verzija ovog programa nije skupa i košta oko 5 €, a moguće je i preuzeti probnu verziju koja vam omogućava da besplatno isprobate Daemon Tools USB na rok od 20 dana.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Nema komentara

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version