Početna Hardware Corsair Vengeance K70 – Gamerska tipkovnica

Corsair Vengeance K70 – Gamerska tipkovnica

corsair-vengeance-k-70

Corsair je predstavio svoj novi model tipkovnice namijenjenu igraćoj populaciji – Corsair Vengeance K70. Kako svaka prava tipkovnica namijenjena igranju mora biti izdržljiva na udarce, ovaj model je napravljen od brušenog aluminija.

Vengeance K70 dizajn i pozadinsko osvjetljenje

Vengeance K70 je dizajniran kao model koji predstavlja sam vrh Corsairovih gaming proizvoda, tako da je tipkovnica opremljena s podesivim pozadinskim osvjetljenjem, a osvjetljenje se može posebno podesiti za svaku tipku posebno, što omogućava naglašavanje tipki koje se koriste u igri.

Kao i većina gamerskih tipkovnica i ova ima tipke WASD posebno naglašene (kao i numeričke tipke od 1 do 6). Osim podešavanja pozadinskog osvjetljenja za svaku tipku posebno, Vengeance K70 ima mogućnost podešavanja cjelokupnog  osvjetljenja u četiri različite nijanse. Nažalost, boju pozadinskog osvjetljenja nije moguće promijeniti nego su na raspolaganju dvije kombinacije – srebrna tipkovnica s plavim osvjetljenjem i crna s crvenim osvjetljenjem.

Kao i prethodni model Vengeance K60 i model Vengeance K70 ima dodatne multimedijalne tipke kao i dodatni USB utor za spajanje miša ili slušalica.

Cijena na europskom tržištu još uvijek nije poznata, no u SAD-u će se tipkovnica prodavati po cijeni od 130 US $.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Nema komentara

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version