Početna Gadgeti Corsair Vengeance 2000 Wireless 7.1 slušalice

Corsair Vengeance 2000 Wireless 7.1 slušalice

Ovaj Corsairov najnoviji USB gaming headset dosta je sličan s starijim proizvodima ovog proizvođača, ali ovaj model je bežičan, što korisnicima osim odlične kvalitete zvuka nudi i komfor prilikom uporabe.

Ako  ste i prije koristili slične proizvode onda znate da ovakvi modeli bežičnih slušalica dolaze s vlastitim čipom za reprodukciju zvuka , tj. ne koriste zvučnu karticu vašeg računala.

U paketu Corsair Vengeance 2000 bežičnih slušalica se nalaze i USB kabel za punjenje i  USB kabel za produljenje dometa wireless signala.
Iako su ove bežične slušalice namijenjene „gamerskoj“  populaciji  one su također vrlo dobar odabir i za slušanje glazbe.

Vengeance 2000 7.1 Headset je napravljen doista masivno a obložen je spužvastim materijalima kako bi komfor bio na zadovoljavajućoj razini.

Cijena ovih bežičnih slušalica je oko 150 US $ i varira zavisno o troškova dostave.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Nema komentara

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version